Vrijwillige Medewerkers; onze pijlers

Vrijwillige Medewerkers zijn de  pijlers van het Quiltersgilde

Elk jaar nodigen we alle medewerkers uit om hen te bedanken voor de inzet die zij in onze vereniging stoppen. Van regiovertegenwoordigers tot blogschrijvers, de redactie van Quiltnieuws en de fotograaf, leden die de tentoonstellingen en de Meet&Greet dagen organiseren, enz. enz.

Het is een dag waarop veel bijgepraat wordt en we kennismaken met nieuwe medewerkers. En je weet hoe dat gaat, ook elk jaar nemen we afscheid van een paar trouwe medewerkers. Maar dat hoort erbij. Gelukkig zijn er ook weer steeds nieuwe vrijwilligers die zich aanmelden. Een vereniging zonder vrijwilligers kan niet bestaan, zij zijn de pijlers van het Quiltersgilde.

Afscheid namen we van Marja Hubbers,  Gerty van Oene, Stien Flipse en Wilma Tackenkamp. Een korte speech om hen te bedanken voor  hun inzet, hun meedenken en hun positieve betrokkenheid. Een envelop en een mooie bos bloemen. Kijk daar staan ze….

Drie medewerkers kregen de zilveren patch, een beloning voor hun werk na 5 jaar. Er wordt altijd meteen bijgezegd dat we hopen dat ze nog langer blijven meedoen. We hebben onze medewerkers hard nodig. Een van de drie was er helaas niet bij. Yvonne Vulling en Sandra van Loo  zijn er heel blij mee.

Netwerken tijdens de lunch

Tussen alle bedrijven door en vooral tijdens de lunch worden de contacten ‘aangehaald’. Netwerken noemen ze dat. Een vrolijk geklets klinkt door de ruimte. Iedereen geniet.  Alles wordt voor ons gedaan. Alleen de fotograaf  is aan het werk, hij loopt er tussendoor en schiet zijn plaatjes.

Textielreis door Ghana

Het middagprogramma is altijd een verrassing. Dit keer kwam Hilde Hoogwaerts(zelf ook  medewerker !) en nam ons mee op een ‘Textielreis door Ghana’. Prachtige kleurrijke beelden en kleurrijke quilts en dozen.
We hebben genoten van haar verhaal en de show and tell.


Wie weet zie je haar wel terug op een van de regiodagen in het voorjaar …….????

 Rose-Anne de Haan en Liesbeth Wessels

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *