Quiltnieuws 143 en Algemene Ledenvergadering

Op de Facebookgroep Quiltersgilde Bee staan al de eerste berichten over de nieuwe Quiltnieuws. Leden hebben nummer 143 vroeg op de mat en dat komt mooi uit met de gure regen buiten. Dan is het genieten van artikelen, patronen en de foto’s op het Prikbord.

quilt van Marry Koorn staat op het prikbord

Er staat veel te gebeuren dit jaar dus met de Tentoonstellingsagenda erbij kunnen de nodige uitjes worden gepland. Musea zijn bezig met het onderwerp ‘duurzaamheid’ en textiel lijkt een item dit jaar. De museumjaarkaart kan weer goed van pas komen. In het maartnummer staat ook informatie over de Algemene Tentoonstelling. Want die moet zeker in de agenda’s komen te staan!

Nicolette Jansen is te gast in de rubriek Het portret. Van haar frisse, traditionele quilts zullen velen genieten. Voor de Paasdagen in april kunnen lezers aan de slag met een tasje voor paaseitjes en een lief berichtje. Een Crazy Huswif heeft zich bij ons aangesloten, je hebt de laatste kans voor inschrijving voor de regiodagen dit voorjaar of raak geïnspireerd om veren te maken of haakwerk te combineren met patchwork en quilten. En natuurlijk deel 1 van de nieuwe mysterie. Dit keer patchwork in inches en voor iedereen goed te doen. Kortom, we hebben getracht voor elk wat wils te schrijven.

Crazy Huswif

De extra februaridag dit jaar heeft de redactie gebruikt om de volgende Quiltnieuws (juni 2020) voor te bereiden. Terwijl de leden genieten van het maartnummer gaan wij op naar een zomers nummer.

Algemene Ledenvergadering

In het maartnummer van Quiltnieuws staat uiteraard ook informatie over de Algemene Ledenvergadering. Deze vindt plaats op donderdag 23 april 2020 in De Schakel, Oranjelaan 10 te Nijkerk. Sinds vorig jaar sturen we geen vergaderstukken meer mee met Quiltnieuws. Dit bespaart enorm veel verzendkosten en een hoop ruimte in Quiltnieuws. In plaats van de jaarstukken vind je daarin nu mooie patronen en veelzijdige artikelen.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering legt het bestuur verantwoording af over het gevoerde beleid in het afgelopen jaar. Wij informeren de leden over de plannen voor het komende jaar en het beleid voor de middellange termijn. Naast het vaststellen van de begroting en het beleidsplan.Alle vergaderstukken op de website

 

De bijbehorende jaarstukken voor de Algemene Ledenvergadering staan op de website van het Quiltersgilde: www.quiltersgilde.nl/algemene-ledenvergadering onder een groene knop zoals bovenin beeld. De knop hierboven is een foto, daarop klikken geeft geen resultaat. Zoek de zelfde knop op de homepage van onze website…
Mocht je niet zelf kunnen printen dan zijn de stukken op te vragen via secretariaat@quiltersgilde.nl.Wie weet tot ziens op Algemene Ledenvergadering en anders in ieder geval veel leesplezier in Quiltnieuws 143.

 

Rose-Anne de Haan

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *