Petra Prins opent nieuwe winkel in Amsterdam

Vandaag, woensdag 5 februari, opent er op de Nieuwezijds Voorburgwal 97 een NIEUWE quiltwinkel. Niemand minder dan Petra Prins Amsterdam gaat daar haar deuren openen. Inderdaad pal naast De Haan en Wagenmakers waarvan Petra ook mede eigenaar is.

 

De winkel is compleet gerenoveerd, nieuwe verlichting, nieuwe toonbank, verse lik verf, nieuwe keuken, nieuw toilet, nieuwe lestafel, leuke stoeltjes en uiteraard de Emma Bridgewater mokken die in Zutphen ook zo kenmerkend zijn voor Petra’s stijl.

Collectie stoffen

Wat kun je van Petra Prins Amsterdam (overigens blijft ook Petra Prins Zutphen haar deuren open houden hoor!) verwachten? Alle 365 effens van Kona Cotton komen in de kasten te staan. Het is een lust voor het oog! Dit wordt aangevuld met streepjes, stipjes, bloemetjes, wat gekkere Novelties. Kortom; een hele frisse vrolijke stoffen collectie. Als tegenhanger zijn er Japanse Indigo’s. Ook belangrijk om te weten is dat de doorgang naar Den Haan en Wagenmakers weer open is. Je kunt dus zo bij de buren buurten, hoe makkelijk is dat?

De winkel zal bevrouwt worden door Anette Kuzee en Josephine Gaaf, die jullie mogelijk al kennen van Den Haan en Wagenmakers. Nieuw in de winkel is Cathelijn Wijnands, een bekende in de quiltwereld en een kundig lesgevende.

 

Vliegende start

Om ervoor te zorgen dat Petra Prins Amsterdam een vliegende start maakt hebben ze niemand minder dan Marg Sampson George uitgenodigd voor het geven van een workshop op zondag 9 februari. Deze workshop is al helemaal volgeboekt. Om februari weer feestelijk te sluiten komen, ook uit Australië, Judy Newman en Margaret Mew voor een workshop op 29 februari. Hiervoor zijn nog plekken te boeken, meer informatie kun je opvragen op info@petraprinspatchwork.nl

 

Wat geweldig dat er in een tijd waarin quiltwinkels sluiten er een nieuwe bijkomt! Wij wensen Petra Prins en haar team heel veel succes en quiltplezier op de Nieuwezijds Voorburgwal 97 toe!

Tot ziens in Amsterdam,

Judith Ebbelaar

Wil jij ook iets vertellen over je winkel in een Winkel-Woensdag-bericht? Stuur een email naar roseanne.dehaan@quiltersgilde.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *