Quiltersgilde Uitdaging : Half en Half

Echt verklappen kunnen we het nog niet maar wel een tipje van de sluier oplichten.
Wat gaan we doen: een uitdaging in teams. En daarmee bedoel ik niet het virtuele platform maar tweetallen. Je kan je opgeven om mee te doen aan de uitdaging om samen met een andere deelnemer aan een opdracht te werken. Autonoom, dus je werkt op je eigen vertrouwde wijze en toch samen. We starten 1 oktober en streven ernaar rond 1 april af te ronden. De naam van de nieuwe uitdaging is Half en Half.
Over enkele weken is de vernieuwde website van het Quiltersgilde klaar. Daarbij komt een besloten gedeelte voor leden van het Quiltersgilde. We zullen dit benutten om uitleg te geven, voorbeelden te laten zien en technieken en tips uit te wisselen. En om elkaar te blijven inspireren uiteraard.
Opgeven om mee te doen aan deze Half en Half uitdaging kan door je naam en lidnummer te mailen naar Uitdaging@quiltersgilde.nl onder vermelding van je naam en lidnummer. Eind september zijn er hopelijk veel enthousiaste of nieuwsgierige deelnemers aangemeld. Wij stellen dan de teams samen en versturen de opdrachten.
En dan tot slot het tipje: ga alvast op zoek naar een mooie natuurfoto of maak er binnenkort een en zoek één stofje uit dat daar goed bij past.
Nog geen lid en wil je graag meedoen? Voor €24 per jaar kun je lid worden via deze link.