Mysterie Quiltnieuws deel 1 : Eindsprintje trekken….

Als je de foto’s ziet van de mysterie-quilt uit Quiltnieuws nr 131 denk je: ja daar ga ik aan beginnen! Maar voor het zo ver is moeten er van allerlei andere dingen gebeuren. Ik zag al allerlei mooi foto’s voorbij komen op Facebook in de speciale mysteriegroep en het begon enorm te kriebelen.

 

mysterie deel 1

Dingen die eerst “moeten” gebeuren

Neem bijvoorbeeld het aanmelden van een quilt voor de Algemene Tentoonstelling in Alkmaar. Dat moest voor 7 mei gebeuren en dan moet je wel een quilt ongeveer klaar hebben en mooie foto’s maken.  Allemaal dingen die in de weg stonden van deel 1 van de Mysterie. Dan natuurlijk alle projecten waar ik mee bezig was en waar ik eerst “iets” mee moest doen voordat ik aan de mysterie mocht beginnen.

 

 

 

Maar nu was het de hoogste tijd voor de mysterie

 

Maar nu was het de hoogste tijd om de eerste 3 randen te gaan maken. Stofjes zijn resten van mijn Dear Jane, bijna allemaal Kaffe Fasset stoffen. We zullen zien wat het wordt, maar kleurrijk wordt het zeker!

 

eerste 3 randen klaar

 

Binnenkort ligt het nieuwe nummer van Quiltnieuws weer in de brievenbus!! Joepie! Ben nu gelukkig helemaal klaar voor deel 2 van de mysterie. Dat moet wel wachten tot ik terug ben van vakantie. Moeilijk, maar vooruit, eerst op vakantie dan maar ….

Rose-Anne

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *