Ledenwerfactie 2020

Toen we nadachten over een nieuw cadeau vonden we een ‘echt patroon’ wel een mooie beloning voor nieuwe leden. En al gauw viel de keuze op onze mysterie uit 2018.

De kerstmysterie verscheen voor het eerst in 2018 in vier delen in Quiltnieuws, het verenigingsblad van het Quiltersgilde. De blokken werden ontworpen door Gerda de Jong, Gemma Versluys, Inge van Koningsveld en Maria Teeuwe. Ter gelegenheid van de ledenwerfactie 2020 brengt het Quiltersgilde dit nu als apart patroon uit voor nieuwe leden.

The roaring twenties

Aan het begin van het jaar schreven we de volgende tekst: ‘In het Nederlands spreek je van: de roerige jaren twintig. Worden deze nieuwe jaren ’20 net zo roerig als een eeuw geleden? We staan aan de start van het tweede decennium van deze eeuw. Wat zal het ons brengen? Voor onze leden hopelijk veel creativiteit, vriendschappen en mooie quilt projecten. Voor het Quiltersgilde hopelijk nieuwe leden en veel activiteiten voor en door onze leden.’

Roerig is het jaar in ieder geval geworden en is het nog steeds. Maar niet zoals we het ons hadden voorgesteld. Door Corona hebben we alle activiteiten moeten afzeggen en kunnen we elkaar niet meer ontmoeten op regiodagen, Meet&Greet dagen en tijdens de Algemene Tentoonstelling. We horen van diverse leden dat het lidmaatschap van het Quiltersgilde hen helpt om deze moeilijke maanden door te komen. Quiltnieuws nu ontvangen is een nog groter feest dan het al was!

Bij twijfel gewoon lid worden!

Ben je beginner en denk je dat je nog niet genoeg ervaring hebt als quilter om lid te worden? Niets is minder waar! Bij ons vind je quilters die hun ervaring en kennis willen delen met je en je advies kunnen geven over allerlei quilterige zaken. Voor het patroon van de kerstmysterie kun je geholpen worden door quiltwinkels of quilters uit je directe omgeving. Heb je ondersteuning of stofjes nodig? Kijk via deze link waar de dichtstbijzijnde quiltwinkel is. Informeer bij hen naar de mogelijkheden van een cursus of workshop.

En als je besluit lid te worden: Welkom, fijn dat je onze vereniging steunt door je lidmaatschap.